Sector 3 Informatica Informàtica Palma de Mallorca Balears, Illes
Sector 3 Informatica Informàtica Palma de Mallorca Balears, Illes
Sector 3 Informatica Informàtica Palma de Mallorca Balears, Illes
Sector 3 Informatica Informàtica Palma de Mallorca Balears, Illes

WEB 100% ADAPTADA A TOTS ELS DISPOSITIUS!
Si no tens una pàgina web adaptada a mòbil, tablet i ordinador, no ets visible a internet pels teus actuals i futurs clients.

SOLUCIONS D'INTERNET A LA TEVA MIDA


APP

Creació d'Apps híbrides per a les plataformes de descàrrega Android (Google Play) i iOS (App Store). S'aconsegueix amb una sincronització automàtica de tota la informació introduïda en el gestor de continguts de la plataforma. Una altra opció per a la creació automàtica de l'App sense cap tipus de programació, és a partir de webs responsive o adaptades a mòbil ja existents d'altres proveïdors d'internet.
WEB
pàgines web molt professionals i sense limitació de contingut, adaptades a tots els dispositius i integrant un nou servei d'enviament de notificacions Push des del propi gestor de continguts utilitzant la nostra App genèrica.

BASE DE DADES
La plataforma permet integrar un sistema per crear qualsevol tipus de Base de Dades. Introduir informació directament o per importació, generar filtres de recerca i visualitzar la informació en múltiples tipus de vista. Adaptat per a tots els dispositius.
BOTIGA ONLINE
La plataforma també permet la connexió a un e-commerce amb tots els elements de disseny i usabilitat necessaris per smartphone, tablet i Ordinador i expressament desenvolupada per App. D'aquesta manera s'aconsegueix el desig de fidelització a clients de moltes empreses, en poder comercialitzar seus productes mitjançant una App i enviar notificacions Push des de la mateixa.

Valorem el teu temps, escull entre crear i editar el teu mateix el contingut de la web o utilitzar els nostres serveis de dissenyadors professionals amb el manteniment del teu web per estar sempre al dia i actualitzat.