Sector 3 Informatica Informàtica Palma de Mallorca Balears, Illes
Sector 3 Informatica Informàtica Palma de Mallorca Balears, Illes
Sector 3 Informatica Informàtica Palma de Mallorca Balears, Illes
Sector 3 Informatica Informàtica Palma de Mallorca Balears, Illes

Acronis Backup as a Service des de 145 € a l'any

LA SEGURETAT de la vostra informació ÉS FONAMENTAL PER A la SEGURETAT DEL TEU NEGOCI

Acronis Backup és una completa solució de còpia de seguretat i recuperació tant local com en el Núvol, és un sistema segur, proporciona xifrat SSL de canals de gestió i xifrat AES-256 durant la transmissió i emmagatzematge de dades. L'emmagatzematge de Acronis Cloud està compost per centres de dades certificats, distribuïts a escala mundial amb SSAE 16 i 4 nivells d'assignació.
En Sector 3 sabem que no es pot permetre retards, ni pèrdues d'ingressos i productivitat a causa de la pèrdua de dades de la seva empresa, produïts per moltes vies: errors humans, de programari i maquinari, problemes tècnics com pics en la tensió elèctrica, robatoris d'informació, ciberatacs i virus o desastres naturals ... que poden suposar grans pèrdues per al seu negoci. Per això Sector 3 li ofereix la seguretat de recuperar la seva informació ràpida i eficaçment. Perquè les seves dades són la clau per mantenir el seu negoci.
Guarda una imatge completa de tots els seus arxius de dades i del seu sistema operatiu i aplicacions amb la configuració exacta del moment de la seva creació. D'aquesta manera podrà recuperar tant les seves dades com les seves sistema de cap en cas de desastre. Els servidors segurs de Acronis compleixen els més alts estàndards de seguretat i la normativa en matèria de protecció de dades de la Unió Europea.

-Monitorizamos Diàriament totes les teves còpies

-Supervisamos Personalment el cicle de les teves còpies per garantir 100% el control de la teva informació
Màxima seguretat i tranquil·litat que no hi ha possibilitat de pèrdua de la teva informació
-Recupera La teva informació en qualsevol moment, sempre que ho necessitis

Promoció